Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
JekerKlassiek 2020
woensdag 23 september 14:00

Heb je het ook zo gemist om te kunnen genieten van live muziek? Het festival in juni moest men helaas afzeggen, maar daarom worden nu maar liefst twee mini-edities van JekerKlassiek gepresenteerd. 

De eerste editie vindt plaats op zondag 27 september: twee ensembles van philharmonie zuidnederland spelen op de binnenplaats van het Regionaal Historisch Centrum Limburg in het prachtige Jekerkwartier natuurlijk! Laat je meevoeren door prachtige strijkersklanken of laat je verrassen door klinkende kopertonen.

Klik hier voor het tijdschema.

Uiteraard geldt: safety first. We nemen op locatie een aantal maatregelen conform de richtlijnen van het RIVM en de Gemeente Maastricht. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus kom op tijd! Vooraf registreren is niet mogelijk.  

Klik hier voor meer informatie.

Organisatie

De organisatie van JekerKlassiek is in handen van Stichting JekerKlassiek. De programmering is in handen van Jos Roeden, Artistiek Programmeur bij philharmonie zuidnederland. Er wordt samengewerkt met diverse lokale organisaties en de deelnemende locaties. JekerKlassiek wordt bovendien mogelijk gemaakt door onze sponsoren

De tweede editie zal plaatsvinden op 12 december 2020 en dit wordt een speciale mini-editie van JekerKlassiek met muziek van Beethoven.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
donderdag 22 oktober 13:56 Zwaar bewolkt Maastricht 17.8 °C ZW 3 Min: 13 Max: 16
Evenementen