Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Meld u nu aan voor Festival de Nederlandse Dansdagen Digitaal
donderdag 24 september 10:30

Graag nodigen Theater aan het Vrijthof en de Nederlandse Dansdagen u uit voor de bijzondere, online editie van het festival, van donderdag 1 t/m donderdag 8 oktober.

Helaas kan de top van de Nederlandse danswereld dit jaar niet naar Maastricht komen. Daarom opent de Dansdagen op 1 oktober haar nieuwe digitale podium, waarop een exclusief, online programma te zien is. Zo wordt de dans dit jaar dichterbij gebracht, thuis bij u als publiek, om juist de afstand te verkleinen en dichterbij dan ooit te komen.

Hét dansfestival van Nederland nodigt dit jaar iedereen uit om online met elkaar te dansen, dans te beleven en geraakt te worden door deze bijzondere kunstvorm. Het festivalthema #dansmetmij is een uitnodiging aan u, iedereen die van theater en dans houdt.

U kunt dagelijks exclusief, online premières en dansfilms live bekijken. Dans met elkaar samen in dansthuis.nl en laat u in de vierde editie van het dansMuseum meenemen door crisismomenten uit het verleden en wat deze opgeleverd hebben voor de Nederlandse dans. Praat mee tijdens een nagesprek, ontmoet de makers en dansers online én waag zelf een dansje tijdens de afterparty.

Aanmelden kan via: https://nederlandsedansdagen.nl/join-us-nederlandse-dansdagen

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Theater aan het Vrijthof

Het weer in Limburg
zondag 25 oktober 11:56 Zwaar bewolkt en regen Maastricht 12.2 °C ZZW 4 Min: 12 Max: 14
Evenementen