Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Kerstconcerten André Rieu verplaatst naar 2021
zaterdag 26 september 09:15

Ten gevolge van de corona-pandemie moet André Rieu helaas zijn kerstconcerten met het Johann Strauss Orkest, die gepland stonden voor 19 en 20 december in het MECC Maastricht, een jaar uitstellen tot 2021.

André Rieu:

Lieve fans! Het Johann Strauss Orkest en ik verheugden ons heel erg op de kerstconcerten dit jaar. Ik herinner me de fantastische sfeer van vorig jaar, met zoveel romantiek en het plezier dat we samen hadden!

Ik vond het ontzettend leuk om ons eigen winterpaleis te creëren, met honderden artiesten, schaatsers, dansers en solisten. Het was werkelijk een unieke ervaring, en ik vind het heel jammer dat we dat dit jaar niet kunnen doen. Maar veiligheid gaat natuurlijk voor alles, en op dit moment kunnen wij niet optreden op de manier zoals u en wij dat zouden willen.

Mijn orkest en ik verheugen ons erop jullie allemaal in Maastricht te zien in 2021. Hartelijk dank voor jullie geduld. Blijf allemaal gezond! Veel liefs!

Kaarthouders wordt geadviseerd hun tickets te bewaren, want ze blijven geldig voor de nieuwe data:

- 18 december 2021 om 20.00 uur (ter vervanging van 19-12-2020)

- 19 december 2021 om 15.00 uur (ter vervanging van 20-12-2020).

De concerten zijn reeds in de verkoop en tickets kunnen gekocht worden op: www.andrerieu.com/nl/tour

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

andre rieu

Kerstconcert

Het weer in Limburg
donderdag 22 oktober 14:00 Zwaar bewolkt Maastricht 17.8 °C ZW 3 Min: 13 Max: 16
Evenementen