Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Uitreiking Maastricht Awards verplaatst naar 2021
donderdag 01 oktober 10:30

De uitreiking van de Maastricht Awards 2020 wordt verplaatst naar 12 april 2021. Dat heeft de gemeente Maastricht in overleg met de samenwerkende partijen Rabobank, The Student Hotel, Les Tables, Maastricht Culinair en Immens besloten. De uitreiking was gepland voor november dit jaar.

“Veel ondernemers maken door de coronacrisis met hun bedrijf een moeilijke fase door. Deelnemen aan een competitie heeft voor veel ondernemers nu geen prioriteit,” aldus Vivianne Heijnen, wethouder economie van de gemeente Maastricht. “Daarnaast is de uitreiking al jaren een moment van verbinding en ontmoeting. Ook daarin zijn de mogelijkheden voor nu beperkt.”

Ondanks dat er dit jaar geen Maastricht Awards worden uitgereikt, wil de Gemeente Maastricht toch haar waardering voor ondernemers laten blijken. Op de Dag van de Ondernemer op 20 november a.s. zal een aantal ondernemers in het zonnetje worden gezet. Ondernemers die tijdens de corona crisis op een inspirerende en creatieve wijze invulling geven aan hun bedrijf. Daarmee wil de stad zeker nu in deze lastige periode, ondernemers laten weten dat er aandacht en waardering bestaat voor de wijze waarop de ondernemers de huidige problemen aanpakken. “De nieuwe werkelijkheid vraagt veel van ons allemaal, maar zeker ook van ondernemers. Daar mogen we best even stil bij staan. De grote zorg die ondernemers hebben voor hun personeel, de onderlinge saamhorigheid, maar ook de innovatieve wijze waarmee ondernemend Maastricht de crisis te lijf gaat, verdienen niets dan lof,” zegt Vivianne Heijnen. In december van dit jaar zal de campagne voor het uitreiken van de Maastricht Awards, op 12 april 2021, van start gaan.

Maastricht Awards

Vanaf 2012 reikt de gemeente Maastricht de Maastricht Awards uit. Met deze prijzen wordt onderscheidend ondernemerschap zichtbaar gemaakt en waardering uitgesproken voor de vele ondernemers die Maastricht kiezen als vestigingsplaats.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
zondag 25 oktober 12:39 Zwaar bewolkt en regen Maastricht 12.1 °C ZZW 4 Min: 12 Max: 14
Evenementen