Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Coronamaatregelen betekenen annulering van voorstellingen in theaters
woensdag 14 oktober 10:45

De nieuwe coronamaatregelen betekenen dat alle voorstellingen in Theater aan het Vrijthof, AINSI en het M-theater in MECC Maastricht worden geannuleerd tot en met 11 november.

Net als u hebben wij gisteren de persconferentie van de rijksoverheid gevolgd. Tot en met 11 november 2020 zijn de nieuwe landelijke coronamaatregelen van kracht. De nieuwe maatregelen zijn bedoeld om het aantal reisbewegingen en contactmomenten verder omlaag te brengen om zo de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Afgelopen maanden hebben we met hart en ziel gewerkt om onze theaters corona-veilig te maken. En dat is gelukt. Maar helaas betekenen de nieuwe maatregelen dat we voor onze theaters (Theater aan het Vrijthof, AINSI en het M-theater in MECC Maastricht) alle voorstellingen tot en met 11 november 2020 voorlopig annuleren. Tickethouders ontvangen daarover per email persoonlijk bericht. Meer informatie over de verdere afhandeling vindt u op www.tahv.nl. We begrijpen dat dit voor het nodige ongemak zorgt en hopen op uw begrip in deze uitzonderlijke omstandigheden.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Ainsi

Theater aan het Vrijthof

Coronavirus

M-theater

Het weer in Limburg
zaterdag 24 oktober 13:56 Zwaar bewolkt Maastricht 14.4 °C ZZW 4 Min: 10 Max: 15
Evenementen