Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Winnaar 17e editie Columbus Trophy bekend
vrijdag 16 oktober 10:30

Na een lange aanloop, met meer dan 70 aanmeldingen, is de winnaar van de Columbus Trophy bekend.

Tijdens de Digital selling summit, waarbij het thema ‘Offline Needs Online’ centraal stond, ging Heidi Alemans, oprichter van KRUSH, er dit jaar met de winst vandoor. Zij liet Stijn & Joost Sommerdijk van Moldbrothers achter zich op de 2e plaats. Brad Vanstone & Margot Vandevoort van Willicroft maakten de top 3 af.

Bijzondere editie

Dit jaar kon de Columbus Trophy, zoals vele evenementen, niet in haar oorspronkelijke vorm doorgaan. Er werd een speciale livestream middag georganiseerd: De Digital Selling Summit, waarbij het thema ‘Offline Needs Online’ centraal stond. Het motto: online wordt steeds belangrijker, maar offline blijft nodig om op informele wijze met elkaar te kunnen blijven netwerken over ontwikkelingen in de markt.

KRUSH

KRUSH is opgericht door Heidi Alemans. KRUSH maakt ontbijtgranen van ingrediënten die er niet helemaal perfect uitzien en normaliter vernietigd zouden worden. Duurzaamheid staat daarbij centraal. KRUSH is al veelvuldig te vinden aan het ontbijt, tijdens een verblijf in een hotel.

Columbus Trophy

De Columbus Trophy is een aanmoedigingsprijs voor jonge ondernemers. Innovatieve en unieke ideeën binnen de horeca, maar bovenal de ondernemer, staan centraal. Deelnemers bedenken een uniek horecaconcept dat mede kan worden gerealiseerd door deze aanmoedigingsprijs.

Meer info: columbustrophy.eu

Op de foto: v.l.n.r. Wim Dupont (Voorzitter Columbus Trophy), Margot Vandevoort (Willicroft), Stijn Sommerdijk (MoldBrothers), Heidi Alemans (KRUSH), Charles van Goch (Initiator Columbus Trophy).jpg

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
maandag 26 oktober 07:23 Zwaar bewolkt Maastricht 8.7 °C ZZW 2 Min: 8 Max: 13
Evenementen