Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Bibliotheekservicepunt Malpertuis biedt hulp bij belastingaangifte
vrijdag 16 oktober 08:30

Kun je wel wat hulp gebruiken bij uw belastingaangifte via de computer? Een expert die met je meekijkt? Of heb je een vraag? Dan kun je op woensdag 28 oktober of woensdag 2 december tussen 14.00 en 17.00 uur terecht in Bibliotheekservicepunt Malpertuis.

Samen met Stichting First Fiscale Rechtshulp bieden we een gratis belastingspreekuur ter ondersteuning van de digitale aangifte voor 2016, 2017, 2018 of 2019. Ook vragen over toeslagen of hulp bij het aanvragen hiervan worden dan behandeld.

De hulp bij aangifte is gratis en voor iedereen, ook als je geen lid van de bibliotheek bent. Aanmelden is verplicht tijdens de openingstijden van Bibliotheek Malpertuis.

Vereisten voor deelname: gezinsinkomen is lager dan € 39.055 en je hebt geen onderneming. Wat neem je  mee? DigiD inloggegevens, identiteitsbewijs, alle jaaropgaven van het jaar waarover aangifte wordt gedaan, overzicht van bijzondere kosten zoals ziektekosten, overzicht van betaalde of ontvangen alimentatie en overzicht van je bezittingen en schulden.

Wil je beter leren omgaan met de computer, internet en sites van de overheid? Volg dan de cursus Klik&Tik of Digisterker. Vraag naar de mogelijkheden bij Centre Céramique.

Samenwerking Koninklijke Bibliotheek en Belastingdienst

De samenwerking tussen de Belastingdienst en Koninklijke Bibliotheek (KB) bestaat sinds 2016. Bijna alle bibliotheken in Nederland bieden dankzij die samenwerking gratis digi vaardigheidscursussen aan voor mensen die moeite hebben met de digitale overheid. Bovendien organiseren ze - in samenwerking met lokale maatschappelijke organisaties - hulp bij het invullen van de online belastingaangifte, bijvoorbeeld via belastingspreekuren. De samenwerking is in januari 2019 voor vier jaar verlengd. Dit maakt blijvend hulp bij belastingaangifte in bibliotheken mogelijk.

Meer info: www.centreceramique.nl

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

centre ceramique

Belastingaangifte

Het weer in Limburg
zaterdag 24 oktober 14:29 Zwaar bewolkt Maastricht 14.9 °C ZZW 4 Min: 10 Max: 15
Evenementen