Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Filmblik Festival in Lumière
vrijdag 16 oktober 14:00

Lumière verwelkomt jonge filmfans tijdens de herfstvakantie met een spetterende tweede editie van Filmblik Festival. Bekijk de mooiste films voor jong én oud samen op ‘t grote doek.

Tickets

Een kaartje voor een film uit het festivalprogramma kost € 5,-, voor zowel ouders/begeleiders/opa's/oma's als kinderen. Koop je tickets online: vooraf boeken van e-tickets is verplicht. Lees voorafgaand aan je bezoek onze voorzorgsmaatregelen.

Workshops

Tijdens Filmblik Festival vertonen we niet alleen films. We organiseren ook een aantal leuke en leerzame workshops! Leer communiceren met emoticons als de beste, dans als een ster in je eigen videoclip, breng een knotsgek animatieverhaal tot leven of duik in een spannend schimmenspel. We maken er samen een feest van.

Begeleiding workshops

Bij enkele workshops is begeleiding verplicht. Kijk bij de desbetreffende workshop welke huisregels gelden.

Voor het programma en verdere info zie: https://lumiere.nl/festivals/filmblik-festival

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Lumiere Cinema

Filmblik festival

Het weer in Limburg
zaterdag 24 oktober 13:45 Zwaar bewolkt Maastricht 14.2 °C ZZW 5 Min: 10 Max: 15
Evenementen