Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Quarantalks met Ana Popovic
zondag 18 oktober 08:30

In Quarantalks ontvangt Leon Verdonschot iedere zondag vanaf 20:30 in de Muziekgieterij een muzikant, die op ruim anderhalve meter van hem plaatsneemt. Op 18 oktober ontvangt hij in Quarantalks Ana Popovic, wat tevens het eerste Engelse interview gaat worden in de serie.

Nu we allemaal de dagen thuis doorbrengen, is Verdonschot benieuwd welke foto’s, boeken, muziek, films, planten, welke voorwerpen dan ook, zijn gast heeft (her)ontdekt. Drie daarvan neemt iedere gast mee. Ook zo benieuwd naar de verhalen van Ana Popovic? Tune dan op 18 oktober in om 20:30.

De Amerikaanse Ana Popovic is ‘one helluva a guitar-player’, aldus The Boss himself: Bruce Springsteen. In de afgelopen jaren werkte de muzikante zich op tot één van de leading ladies van de hedendaagse blues. Zo deelde ze eerder het podium met artiesten als B.B. King, Buddy Guy, Jeff Beck en Joe Bonamassa. Nieuw album ‘Like It On Top’ viert sterke, vrouwelijke rolmodellen.

Ook Quarantalks met Ana Popovic eindigt in stijl met een speciaal optreden. Music never stops.

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Leon Verdonschot

QUARANTALKS

Ana Popovic

Het weer in Limburg
zondag 25 oktober 11:05 Zwaar bewolkt en regen Maastricht 12.3 °C Z 3 Min: 12 Max: 14
Evenementen