Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Presentatie Cheeta - Hans Kanters
vrijdag 23 oktober 10:30

Bij boekhandel Dominicanen zal Hans Kanters zaterdag 24 oktober om 19.00 uur een presentatie geven over zijn nieuw te verschijnen boek 'Cheeta'.

Het boek is verkrijgbaar vanaf zaterdag, evenals de presentatie. Het betreft een nieuwe spannende roman, waarin ideaal en realiteit op verassende wijze met elkaar botsen.

De presentatie is gratis toegankelijk, aanmelden is verplicht via info@uitgeverijtic.nl 

Over Cheeta van Hans Kanters

Bo is een ontwikkelingswerker met winstoogmerk. Op een dag haalt hij via een Saoedische geldschieter de opdracht binnen een ziekenhuis te bouwen in de Palestijnse Gazastrook. Ondanks ontvoeringen, tegenwerkingen en negatieve berichten in de pers, lijkt hij erin te slagen. Een gevaarlijke onderneming die hem in één slag in staat kan stellen zijn eigen droomproject in Mozambique te realiseren.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Hans Kanters

Het weer in Limburg
dinsdag 24 november 17:07 Zwaar bewolkt Maastricht 8.5 °C ZZO 2 Min: 3 Max: 9
Evenementen