Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Politie stelt onderzoek in naar schietincident
maandag 02 november 09:15

De politie stelt een onderzoek in naar een schietincident dat zondag rond 17.40 plaatsvond op de Beekstraat in Meerssen. Er raakte, tot nu toe bekend, niemand gewond. Drie personen zijn inmiddels aangehouden.

Bij het Meldcentrum kwam een melding binnen dat er vanuit een personenauto was geschoten op een groepje jongeren die buiten stonden. Voor zover bekend, raakte er niemand gewond. Wel trof de politie hulzen aan op straat die nu onderzocht worden door de Forensische Opsporing.

De verdachten vluchtten in de auto. Agenten die de auto korte tijd later zagen rijden in Rothem, hielden drie personen aan. Het gaat om jongemannen uit Meerssen waarvan de leeftijd op dit moment niet bekend is. De auto is in beslag genomen. De politie stelt een onderzoek in naar het incident.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Aanhouding

Schietincident

Het weer in Limburg
zondag 29 november 09:17 Zwaar bewolkt Maastricht 2.0 °C O 2 Min: -1 Max: 2
Evenementen