Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Extra openbare toiletten in binnenstad
woensdag 04 november 10:30

Voor bezoekers aan de binnenstad en de weekmarkten zijn sinds dinsdag 3 november acht extra openbare toiletten geopend op het pleintje aan Mosae Forum, tegenover de ingang van het gemeentelijk kantoor.

Het betreft vier damestoiletten, drie plaszuilen en één herentoilet. Het toilet is tegen betaling van 50 cent te bezoeken en wordt continu schoongehouden. Het betreft een extra service nu de horeca dicht is en veel winkels het openbare toilet hebben gesloten.

De toiletten aan Mosae Forum vervangen de tijdelijke toiletvoorziening op de Markt. Ze zijn geopend op maandag van 12.00 uur - 19.00 uur, dinsdag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 19.00 uur, vrijdag van 7.00 uur tot 19.00 uur, zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur.  In  Mosae Forum is er een invalidentoilet.  Ook in de Q-Parkgarage onder het Vrijthof is een openbaar toilet geopend.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Openbare toiletten

Het weer in Limburg
vrijdag 27 november 13:18 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 8.5 °C ONO 1 Min: 6 Max: 10
Evenementen