Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Voetbaldrukker broeksponsor MVV Maastricht
woensdag 04 november 12:00

Tot aan het einde van het seizoen 2020/2021 zal de naam Voetbaldrukker prominent op de voor- én achterzijde van de voetbalbroekjes van MVV Maastricht vermeld staan.

MVV en Voetbaldrukker hebben daar een akkoord over bereikt. Het contract gaat per direct in en zal lopen tot het einde van dit voetbalseizoen. Beide partijen staan echter nu al positief tegenover een vervolg naar een volgend seizoen.

MVV Maastricht ziet dit sponsorschap als een mooi teken van vertrouwen richting de club. Voetbaldrukker onderstreept met deze stap ook het zakelijke belang van onze regio Zuid-Limburg voor bedrijven.

Voetbaldrukker is een jong en dynamisch bedrijf en inmiddels verbonden aan verschillende verenigingen in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Tweede en Derde divisie. Ook is Voetbaldrukker officieel partner van de Coöperatie Eerste Divisie.

Mauro Schrijen, verantwoordelijk voor New Business binnen MVV Maastricht: ‘’MVV is ontzettend verheugd met het feit dat we met Voetbaldrukker een passende onderneming hebben gevonden die op de broek van het eerste elftal pronkt. Dat wij in deze bijzondere tijd een dergelijke samenwerking op kunnen zetten met Voetbaldrukker geeft ons de bevestiging dat we op commercieel vlak mooie stappen maken, waar we de Voetbaldrukker graag bij betrekken. De enorme exposurewaarde die MVV dit seizoen biedt heeft in samenhang met de dienstverlening van Voetbaldrukker uiteindelijk de doorslag gegeven. Een partnership met mogelijkheden voor de toekomst.’’

Rob Peeters, oprichter en directeur van Voetbaldrukker: “Ik ben erg trots op de samenwerking die in korte tijd met MVV Maastricht tot stand is gekomen. In MVV Maastricht zien we een mooie club met veel gezonde ambities, waar wij ons dan ook graag als partner aan binden. Wij kijken uit naar een prettige  samenwerking waarbij het de wens is om deze van langdurige aard te laten zijn!”

Voetbaldrukker is specialist op het gebied van drukwerk, voornamelijk binnen het betaald voetbal en de sportwereld, daarnaast zijn wij ook dé ideale partner voor zakelijke klanten met onze onderneming businessdrukker.nl

Meer info: www.voetbaldrukker.nl  / www.businessdrukker.nl

Op de foto staan namens MVV, Tom Daemen (links) en Mauro Schrijen (rechts), beiden van de commerciële afdeling van de club. In het midden Voetbaldrukker-eigenaar Rob Peeters.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Stadion De Geusselt

Keuken Kampioen Divisie

Voetbaldrukker

Het weer in Limburg
vrijdag 27 november 12:00 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 8.1 °C ZZO 1 Min: 6 Max: 10
Evenementen