Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Theater aan het Vrijthof sluit haar deuren tot eind van dit jaar
donderdag 05 november 09:30

De COVID-maatregelen zijn deze week wederom aangescherpt met een volledige lockdown tot 19 november en daarna gaan we terug naar een gedeeltelijke lockdown (max. 30 bezoekers).

Een hard gelag voor de hele culturele sector. Theaters gaan weer op slot. Deze keer voor voorlopig 2 weken. Wat er daarna gebeurt blijft onvoorspelbaar. Theater aan het Vrijthof heeft in overleg met de Gemeente Maastricht besloten om duidelijkheid te scheppen: Wij sluiten onze deuren voorlopig tot het einde van dit jaar.

De pandemie is, ondanks een afvlakkende curve, nog lang niet voorbij en de druk op de ziekenhuizen en onze gezondheidszorg wordt te hoog. We nemen dit bijzonder serieus en nemen daarom onze verantwoordelijkheid. Met pijn in het hart, laat dat ook duidelijk zijn, maar we kunnen niet anders om tegemoet te komen aan de onderliggende reden van de COVID-maatregelen; namelijk de reisbewegingen en sociale contacten zoveel mogelijk beperken.

Uiteraard houden we de routekaart van de overheid nauwlettend in de gaten. Informatie over de geannuleerde voorstellingen vindt u op www.tahv.nl/corona-update. Tickethouders van geannuleerde voorstellingen ontvangen persoonlijk bericht.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Coronavirus

Het weer in Limburg
dinsdag 24 november 16:43 Zwaar bewolkt Maastricht 8.5 °C ZZO 2 Min: 3 Max: 9
Evenementen