Home > Nunhem viert toch een beetje carnaval met prinses Sanne I

Nunhem viert toch een beetje carnaval met prinses Sanne I

jan 16, 2021 | 1Limburg, Dagbladen en Omroepen

Door het coronavirus zijn dit seizoen alle carnavalsactiviteiten afgelast, op een paar online evenementen na. Ook hebben alle verenigingen besloten geen prins uit te roepen, behalve dan de Bosuule in Nunhem.

Sanne was een van de drie kandidaten die solliciteerde op de functie van prins bij de carnavalsvereniging. Tijdens online gesprekken tussen de prinsencommissie en de kandidaten kwam zij als beste naar voren. Vorige week kreeg ze het goede nieuws en zaterdagavond werd zij via social media voorgesteld aan de bevolking.

De 18-jarige prinses is erg blij met haar uitverkiezing. Ze beseft heel goed dat dit een totaal ander jaar wordt dan anders. “Maar volgend jaar ben ik op wereldreis en ik wil geen twee vastelaovenden missen.”

Volgens voorzitter Auke Adams van de Bosuule was al snel duidelijk dat zij de beste kandidaat was. “Ze is jong, enthousiast, had zich goed voorbereid en kwam met originele ideeën voor dit seizoen.” Een van de voorstellen van Sanne was om ook een jeugdprinses en een seniorenprinses aan te stellen. Die zijn zaterdagavond ook uitgeroepen.

Bron: 1Limburg Nieuws