Home > Van der Luer: ‘Het begint weer te kriebelen’

Van der Luer: ‘Het begint weer te kriebelen’

jan 19, 2021 | 1Limburg, Sport

Van der Luer was maandagavond te gast in het L1-programma .

Van der Luer verdween in 2019 van het voetbalveld. De oud-voetballer was in dienst bij Roda JC, toen hij na een conflict besloot om weg te gaan bij de club waar hij zowel speler als (interim-) trainer was. Nu Van der Luer iets meer dan een jaar thuiszit begint het toch weer te kriebelen. “Ik heb een jaar geen wedstrijd gezien (door de coronacrisis zijn er geen toeschouwers welkom bij voetbalwedstrijden red.) en niet op het veld gestaan.” En door een aantal dingen krijgt Van der Luer er weer zin in. “Dus ik ben vorige week zelf met een bal het veld op gegaan. Ik dacht even dat ik het zelf nog kan, maar dat viel de dag erna toch tegen. Dus het begint weer te kriebelen.”

Van der Luer is op dit moment vooral bezig met de huishoudelijke klussen. “Ik heb de tuin gedaan, het plafond geschuurd, de vaatwasser in- en uitgebouwd. Noem het maar op.”

Van der Luer werd ook nog geconfronteerd met oude beelden. In een ver verleden was Van der Luer niet alleen voetballer, maar ook boer. Voor de camera’s van L1 ging het Roda-icoon in op het verzoek om een koe te melken:

Bron: 1Limburg Sportnieuws