Home > Fortuna haalt Leroy George binnen

Fortuna haalt Leroy George binnen

jan 26, 2021 | 1Limburg, Sport

George is een 33-jarige buitenspeler en was al enkele weken op proef in Sittard. Voor de aanvaller betekent het ook een terugkeer naar de Nederlandse velden: “Ik ben blij met de kans om mezelf weer te kunnen laten zien op Eredivisie-niveau”, aldus George. “Daar ben ik Fortuna Sittard enorm dankbaar voor. Ik kan niet wachten om een bijdrage te leveren aan de ambities van de club.”

Leroy George speelde eerder in Nederland voor FC Utrecht en NEC. Daarna vertrok de avonturier naar het buitenland, waar zijn carrière hem voerde langs clubs uit Azerbeidzjan, Turkije, Australië, de Verenigde Arabische Emiraten en Jordanië.

Afgelopen weken dook hij op in Sittard en overtuigde hij de technische leiding: “We hebben de afgelopen weken een goed beeld gekregen van zijn kwaliteiten”” zo laat technisch manager Sjoerd Ars weten. “We halen met hem een ervaren speler in huis, die op verschillende posities in de voorhoede uit de voeten kan. En hij is topfit, dus kan er meteen staan. Dat is ook wel een fijne bijkomstigheid in deze drukke periode.”

Dathoudt in dat Leroy George woensdag al zou kunnen spelen in het uitduel met RKC Waalwijk. Zaterdag staat dan het duel met VVV-Venlo op het programma. Beide wedstrijden zijn live te volgen op L1 Radio, vanaf 20:00 uur.

Bron: 1Limburg Sportnieuws