Home > VVV-Venlo huurt op slotdag transfermarkt tweede Donis

VVV-Venlo huurt op slotdag transfermarkt tweede Donis

feb 1, 2021 | 1Limburg, Sport

De Venlonaren huren de tweede Donis-telg tot het eind van het seizoen van Stade Reims.

Anastasios Donis (24) is twee jaar jonger dan zijn broer die eerder deze transferperiode door VVV werd gehuurd van het Italiaanse Ascoli. Waar Christos op het middenveld speelt, is Anastasios een vleugelaanvaller.

Volgens VVV’s manager voetbalzaken Stan Valckx kan de nieuweling naast de vleugelaanvalposities nog meer plekken invullen. “Hij kan op de vleugel uit de voeten, maar ook als spits óf als nummer 10. Hij is een snelle, vinnige jongen met veel diepgang. Daarnaast heeft hij een passeeractie in huis en is hij doelgericht. Tevens heeft hij oog voor de steekpass.”

Anastasios Donis speelde in het verleden in de jeugd van onder meer Panathinaikos en de Italiaanse grootmacht Juventus. In de afgelopen jaren kwam hij voor clubs in verschillende landen op huurbasis uit. Zo was hij actief bij Sassuolo, OGC Nice en VfB Stuttgart.

VVV kent een drukke slotdag van de winterse transferwindow. De club verhuurde Aaron Bastiaans tot het eind van het seizoen aan het Helmond Sport van coach Wil Boessen en Evert Linthorst verkaste naar Al-Ittihad Kalba, een club in de Verenigde Arabische Emiraten.

Bron: 1Limburg Sportnieuws