Home > Duel tussen VVV en Sparta Rotterdam afgelast

Duel tussen VVV en Sparta Rotterdam afgelast

feb 6, 2021 | 1Limburg, Sport

Alle voetbalwedstrijden in de Eredivisie, waaronder ook de wedstrijd van VVV-Venlo zijn uit voorzorg door de KNVB afgelast omdat het KNMI voor heel Nederland code rood heeft aangekondigd.

De wedstrijden worden weliswaar zonder publiek gespeeld, maar de voetbalbond houdt er ook rekening mee dat spelers en anderen die bij de wedstrijd betrokken zijn wel naar het stadion moeten afreizen.

Voor VVV is het bijzonder jammer dat de wedstrijd in De Koel tegen Sparta geen doorgang kan vinden. Zondag bestaat de Venlose club precies 118 jaar. Het idee was om alle aanwezigen bij de voetbalwedstrijd op een gebakje te trakteren. De bakker is meteen verwittigd en is gestopt met de voorbereidingen om het gebak te fabriceren.

Drie Eredivisiewedstrijden die voor zaterdag op het programma stonden, werden eerder al verplaatst naar een vroeger tijdstip vanwege de verwachte hoeveelheid sneeuw en ijzel zaterdagavond.

De afgelaste wedstrijden worden op korte termijn opnieuw ingepland. De komende dagen verwacht VVV ook uitsluitsel te krijgen over de het wel of niet doorgaan van de bekerwedstrijd van aanstaande woensdag. VVV moet dan op bezoek bij NEC in Nijmegen.

Bron: 1Limburg Sportnieuws