Home > Lieke Martens samen met Messi en Pogba in reclamefilmpje

Lieke Martens samen met Messi en Pogba in reclamefilmpje

feb 9, 2021 | 1Limburg, Sport

In de reclamespot maken de drie voetbalsterren zich op voor een gezellige avond Champions League-voetbal.

Door Martens naast haar mannelijk voetbalcollega’s te laten acteren bevestigen de reclamemakers haar status als superster. Martens is al jaren één van de populairste voetbalsters, zowel in Nederland als in de rest van de wereld.

In het filmpje krijgt Lieke Martens de bal van haar clubgenoot Messi aangespeeld. De Limburgse speelster van FC Barcelona schiet de bal tegen een beamer, met als gevolg dat de voetbalwedstrijd voor alle bewoners van het appartementencomplex in de buitenlucht te volgen is. Een zak chips, geopend door Messi, wordt samen met Martens en Manchester United voetballer Paul Pogba gedeeld.

In 2017 werd Martens door de UEFA verkozen tot Europees voetbalster van het jaar. In datzelfde jaar werd ze door de FIFA gekroond tot beste voetbalster van de wereld. Martens begon met voetballen op vijfjarige leeftijd bij RKVV Montagnards in Bergen. In de zomer van 2010 stapte ze over naar VVV-Venlo. In totaal speelde ze twintig duels voor de club en was ze negen maal trefzeker. Vanaf 2017 speelt Martens voor FC Barcelona.

Bron: 1Limburg Sportnieuws