Home > Vaccinatie- en testlocaties gesloten vanwege gladheid

Vaccinatie- en testlocaties gesloten vanwege gladheid

feb 14, 2021 | 1Limburg, Dagbladen en Omroepen

Het KNMI gaf zondag code rood wegens verwachte gladheid door ijzel.

Mensen die een vaccinatieafspraak hebben die als gevolg hiervan niet kan doorgaan, kunnen een nieuwe afspraak maken. Per regio wordt gekeken wanneer de locaties weer open gaan.

Een woordvoerster van de GGD Zuid-Limburg zegt het weerbeeld daarvoor goed in de gaten te houden. “We bellen de mensen die maandagochtend een afspraak voor een coronatest of -vaccinatie hadden om een nieuwe afspraak te maken. Mensen hoeven zich dus niet af te melden.”

Ook in Noord-Limburg worden de afspraken voor vaccinaties verplaatst. Mensen krijgen een telefoontje om een nieuwe afspraak te maken. De inwoners die maandagochtend een afspraak hebben voor een coronatest kunnen daar maandagmiddag voor terecht. Zij hoeven geen nieuwe afspraak te maken. ‘Wij vragen iedereen om bij het tijdstip van uw oorspronkelijke afspraak vier uur op te tellen. Zo zorgen we ervoor dat er geen drukte ontstaat op het moment dat de teststraat weer open kan’, meldt de GGD Limburg-Noord. Alleen als mensen niet willen komen in de middag moeten ze hun afspraak afzeggen.

Bron: 1Limburg Nieuws