Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
 
Mike Teunissen fietst rit in de vorm van een paashaas
zondag 04 april 00:00

Teunissen reed een trainingsrit van 84 kilometer in de vorm van een paashaas. De wielrenner uit Ysselsteyn kon eindelijk, twee maanden na zijn val, weer eens een ritje op zijn fiets afleggen.

Normaal gezien had Teunissen zondag aan de start van de ronde van Vlaanderen gestaan, maar een lelijke valpartij op het trainingskamp van Team Jumbo-Visma trok een streep door zijn voorjaarskoersen. Tijdens een afdaling raakte de Limburgse renner een steen die verscholen op het wegdek lag. Teunissen verloor de controle over zijn fiets en smakte hard tegen het wegdek. Het gevolg was een spierscheuring in zijn been.

Door de verschuiving van Parijs-Roubaix naar 3 oktober, kan Teunissen wel nog uitkijken naar deze koers in het noorden van Frankrijk. In 2019 behoorde Teunissen tot de uitblinkers in deze kasseienklassieker. Hij wist de wielerbaan van Roubaix als zevende te bereiken.

Het weer in Limburg
vrijdag 16 april 02:50 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 1.0 °C NNO 2 Min: 0 Max: 11
Evenementen