Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
 
Fortuna haalt met Jan Wouters 'berg aan ervaring' binnen
zaterdag 31 juli 00:00

“Hij neemt een berg aan ervaring op topniveau met zich mee, als speler en als trainer", licht coach Sjors Ultee toe. "Dat we met Fortuna Sittard gebruik kunnen gaan maken van zijn kennis is van enorme toegevoegde waarde voor ons.”

Ultee kent Wouters nog van hun gezamenlijke periode bij FC Utrecht. Wouters was daar tussen 2009 en 2014 assistent- en hoofdtrainer, Ultee werkte van 2006 tot 2016 bij FC Utrecht als jeugdtrainer en als assistent van de hoofdtrainers Erik ten Hag en Rob Alflen. Alflen is op zijn beurt sinds vorig seizoen al assistent van Ultee bij Fortuna.

Naast de geboren Utrechters Ultee, Aflen en Wouters bestaat Fortuna's trainersstaf verder uit de keeperstrainers Harmen Kuperus en Patrick Creemers, verdedigingstrainer Dominik Vergoossen en spitsentrainer Frank Demouge.

Wouters geldt als coryfee in het Nederlands voetbal: hij speelde zeventig interlands en werd in 1988 Europees kampioen met Oranje, en speelde daarnaast ruim 450 wedstrijden in het betaald voetbal, voor FC Utrecht, Ajax, Bayern München en PSV. Als trainer stond hij diverse periodes aan het roer bij Utrecht en werkte hij verder nog bij Ajax, Glasgow Rangers, PSV, Feyenoord en het Turkse Kasimpasa.

Het nieuwe Eredivisie-seizoen begint voor Fortuna over twee weken met een thuiswedstrijd tegen FC Twente.

Het weer in Limburg
dinsdag 19 oktober 13:35 Zwaar bewolkt Maastricht 16.7 °C ZZW 4 Min: 11 Max: 18
Evenementen