Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
 
Titelkandidaat Frijns rijdt ook volgend seizoen in Formule E
maandag 02 augustus 00:00

Het wordt voor de coureur uit Maastricht zijn vierde seizoen in de klimaatvriendelijke variant op de Formule 1.

"Ik ben erg blij om nog een seizoen hier te blijven", zegt Frijns in een reactie. "We hebben een geweldige auto en een getalenteerd, toegewijd team dat fenomenaal werk levert. Samen zijn we constant in onze prestaties in een van de meest onvoorspelbare raceklasses ter wereld. Dat is niet makkelijk, en tegelijkertijd één van de redenen waarom we hoog staan op de ranglijst."

Frijns vecht in het huidige seizoen om de eindzege in de Formule E. Met nog twee races in Berlijn te gaan staat hij tweede in de rangschikking, achter landgenoot Nyck de Vries. De laatste twee races worden op 14 en 15 augustus verreden.

Tot dusver heeft Frijns 36 Formule E-races op de teller staan, waarin hij twee keer won, acht keer op het podium eindigde en één keer pole position claimde.

Het weer in Limburg
dinsdag 19 oktober 12:55 Zwaar bewolkt Maastricht 16.2 °C ZZW 3 Min: 11 Max: 18
Evenementen