Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
 
Stijn Daemen rijdt als stagiair bij Belgische wielerploeg
dinsdag 03 augustus 00:00

De ploegleiding van Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux heeft gezien dat de twintiger zich het laatste anderhalf jaar goed heeft ontwikkeld als wielrenner.

"Ik ben erg blij dat ik de kans krijg om mezelf te laten zien in een World Tour-trui. Ik voelde me altijd goed in Belgische teams, dus ik wil deze kans bij Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux met beide handen grijpen!", laat Daemen weten.

Tijdens deze stageperiode kan Daemen zich laten zien bij de grote jongens. Zo hoopt hij definitief een profcontract te veroveren. De 22-jarige Daemen zal onder andere aan de start verschijnen bij een drietal wedstrijden.

Vorig jaar werd Daemen Nederlands kampioen wielrennen bij de beloften. De afgelopen twee seizoenen reed hij bij À Bloc CT.

Het weer in Limburg
dinsdag 19 oktober 12:59 Zwaar bewolkt Maastricht 16.2 °C ZZW 3 Min: 11 Max: 18
Evenementen