Home > Honderden feestgangers bij illegale raveparty De Meinweg

Honderden feestgangers bij illegale raveparty De Meinweg

sep 5, 2021 | 1Limburg, Dagbladen en Omroepen

Dat bevestigt een woordvoerster van de politie na berichtgeving van .

Het feest werd gehouden in de tunnel van de oude spoorlijn de IJzeren Rijn tussen Roermond en de Duitse grens in het natuurgebied. Een woordvoerster van de politie meldt dat er enkele honderden mensen aanwezig zijn geweest. Volgens de krant stond tegen de ingang van de tunnel een vrachtwagen. De truck zou zijn omgetoverd tot een plek voor dj’s die vanaf ongeveer middernacht onder meer techno en early harcore muziek draaiden. Een van de organisatoren sprak tegenover De Limburger over 400 aanwezigen op het hoogtepunt. De politiewoordvoerster spreekt over enkele honderden.

In de vroege ochtend, bij het opkomen van de zon, is een politiepatrouille ter plekke geweest. “Toen was het feest bijna ten einde”, zegt de woordvoerster. “De agenten hebben aan de nog aanwezige mensen gevraagd om het feest te beëindigen en alles netjes achter te laten. Daar hebben ze gehoor aan gegeven.” Er zijn geen aanhoudingen verricht of boetes uitgedeeld.

Volgens De Limburger vinden er de afgelopen weken vaker illegale feesten plaats in Limburg. De politie zegt hier geen informatie over te hebben.

Bron: 1Limburg Nieuws