Home > Pitlane: ‘Winst Verstappen in Rusland is nog niet verkeken’

Pitlane: ‘Winst Verstappen in Rusland is nog niet verkeken’

sep 23, 2021 | 1Limburg, Sport

“Het wordt een stuk moeilijker, maar Red Bull heeft wel een beter pakket om die strijd aan te gaan”, zegt Maassen in de nieuwe uitzending van Pitlane.

Sotsji staat alleen in 2021 en 2022 nog op de Formule 1-kalender, om daarna afgelost te worden door Sint Petersburg als gastheer van de Russische grand prix. Maassen is daar niet rouwig om. “Het is een karakterloos circuit met weinig memorabele momenten”, vindt L1’s autosportexpert, die verwacht dat Hamilton en Verstappen er wel een spektakelstuk van zullen maken. “De titelstrijd gaat onverminderd door en het is misschien wel niet de laatste keer dat we ze hebben zien clashen”, zo verwijst hij naar de aanrijding tussen Verstappen en Hamilton in de vorige race, op Monza.

De GP van Rusland start zondag een uur eerder dan we gewend zijn, namelijk om 14:00 uur. De race is dan live te volgen via L1 Radio en het liveblog op 1Limburg.

Pitlane is het autosportprogramma van L1. In het programma bespreken sportverslaggever Sem Caelen en coureur Xavier Maassen de actuele ontwikkelingen in de autosport, worden de circuits geanalyseerd en zijn diverse reportages te zien.

Bron: 1Limburg Sportnieuws