Home > Teunissen is zondag op het WK de ideale schaduwkopman

Teunissen is zondag op het WK de ideale schaduwkopman

sep 24, 2021 | 1Limburg, Sport

De ouders van Mike Teunissen proberen zo veel mogelijk wedstrijden van hun zoon te volgen. Ook zondag tijdens het wereldkampioenschap wielrennen in België zullen ze Mike vanaf de kant van de weg aanmoedigen. Met hun camper zoeken ze een mooie plek uit om de koers zo goed mogelijk te volgen.

Mathieu van der Poel is voor de Nederlandse formatie tijdens de mondiale titelstrijd de aangewezen kopman. Voor Mike Teunissen zit er mogelijk een vrije rol in. De definitieve invulling van de ploegtactiek door bondscoach Koos Moerenhout is nog niet bekend

Naast Mike Teunissen en Mathieu van der Poel bestaat de Nederlandse ploeg uit Dylan van Baarle, Bauke Mollema, Sebastian Langeveld, Oscar Riesebeek, Danny van Poppel en Pascal Eenkhoorn. De ouders van Mike Teunissen zijn er trots op dat hun zoon op dit moment bij de beste acht Nederlandse wielrenners behoort.

Mocht zondag alles meezitten dan behoort een topklassering zeker tot de mogelijkheden voor de wielrenner uit Ysselsteyn. Twee jaar geleden eindigde Teunissen als 36ste op het wereldkampioenschap in het Engelse Harrogate. Hij had toen in de aanloop naar de finale veel werkzaamheden voor de Nederlandse ploeg en met name voor Mathieu van der Poel opgeknapt.

Bron: 1Limburg Sportnieuws