Home > VVV verhuurt Bastiaans wederom aan Helmond Sport

VVV verhuurt Bastiaans wederom aan Helmond Sport

jan 28, 2022 | 1Limburg, Sport

Afgelopen seizoen werd de aanvaller annex middenvelder uit Nederweert ook al verhuurd aan de club die getraind wordt door coach Wil Boessen uit Born.

Bastiaans was in de eerste wedstrijden van dit seizoen nog basisspeler in het team van Jos Luhukay, maar dat veranderde na tien competitieronden. Sindsdien is Bastiaans vaker veroordeeld tot een plek op de bank. Opvallend is dat Bastiaans in de afgelopen drie wedstrijden wel weer in basis mocht starten. Tegen De Graafschap trof hij zelfs nog doel.

Toch kiest de linksbuiten nu opnieuw voor een avontuur bij Helmond, de nummer achttien in de Keuken Kampioen Divisie. Bastiaans speelde er ook in de tweede seizoenshelft van het vorige seizoen. Daar moest hij het overigens vaak doen met minuten als invaller.

:

Het tijdelijke vertrek van Bastiaans heeft te maken met de komst van spits Nick Venema en aanvallende middenvelder Rayan El Azrak van FC Utrecht. Zij worden het komende halfjaar gehuurd door de Venlonaren. Daardoor werd de kans op speelminuten voor Bastiaans een stuk kleiner.

Bastiaans, die door VVV werd opgeleid, heeft in Venlo nog een contract tot de zomer van 2023.

Bron: 1Limburg Sportnieuws