Home > Eerste keeper ontbreekt bij Fortuna na positieve coronatest

Eerste keeper ontbreekt bij Fortuna na positieve coronatest

feb 4, 2022 | 1Limburg, Sport

Daardoor zal trainer Sjors Ultee waarschijnlijk weer een beroep gaan doen op Yanick van Osch.

Verrips werd afgelopen maand door Fortuna Sittard overgenomen van Sheffield United. De 25-jarige doelman kreeg de voorkeur boven Van Osch, die tot dat moment alle wedstrijden mocht keepen. Verrips stond direct onder de lat in de duels met AZ en RKC Waalwijk, die wedstrijden eindigden beide in een 2-1 nederlaag voor de Sittardenaren. Door de positieve coronatest is Verrips zaterdag sowieso afwezig in het thuisduel met SC Heerenveen.

Met de wedstrijd tegen SC Heerenveen begint Fortuna aan een belangrijke reeks in de strijd tegen degradatie. Na de wedstrijd tegen de Friezen volgen duels tegen FC Groningen, Sparta Rotterdam, SC Cambuur, PEC Zwolle en Willem II.

Tegenstander Heerenveen reist zaterdag met een nieuwe trainer af naar Zuid-Limburg. Johnny Jansen werd namelijk ontslagen vanwege de slechte resultaten. Ole Tobiasen is aangesteld als interim-trainer voor de rest van het seizoen. Hij werkte sinds afgelopen zomer als assistent-trainer in Heerenveen. Tobiasen speelde tussen 2006 en 2010 bij MVV. Bij die club begon hij ook als jeugdtrainer. Later coachte hij ook nog in de jeugd van Roda JC Kerkrade en was hij hoofdcoach bij EHC in Hoensbroek. Tussen 2018 en 2021 was hij (assistent-)trainer bij Almere City FC.

Bron: 1Limburg Sportnieuws