Home > 1Lunch: Actievoerders worden uit bomen Sterrebos gehaald

1Lunch: Actievoerders worden uit bomen Sterrebos gehaald

feb 8, 2022 | 1Limburg, Dagbladen en Omroepen

In het Sterrebos is sinds vanmorgen een actie bezig om actievoerders uit de boom te halen. De politie, het Openbaar Ministerie en de gemeente Sittard-Geleen hebben opdracht gegeven om het Sterrebos te ontruimen. Volgens een correspondent is VDL Nedcar inmiddels begonnen met de kap van de bomen. Nedcar wil op die plek haar fabriek uitbreiden. Lees de laatste ontwikkelingen in ons liveblog.

Op een middelbare school in Tegelen is vanochtend brand uitgebroken tijdens zaagwerkzaamheden. Het gaat om het gebouw van voortgezet speciaal onderwijs Velddijk aan de Bergstraat. Een houtzaagmachine vloog in brand. De rook ging vervolgens via een afzuiginstallatie naar de kelder van de school. Lees meer.

In het onderzoek naar de fatale schietpartij die Andy de Heus (30) het leven kostte, is familie van de Sittardse schutter Ronnie S. (54) recent afgeluisterd. Ook is een ‘oude’ verdachte nogmaals gehoord. Lees meer.

Iwan van der Horst, afdelingshoofd van intensive care in het MUMC+ en Laurentius Ziekenhuis, neemt voorlopig nog niet het stokje over van Diederik Gommers in het Outbreak Management Team (OMT). IC-arts Gommers blijft toch nog lid van het OMT. Lees meer.

Bron: 1Limburg Nieuws