Home > Video: Toekomst Willem Janssen ligt nog open

Video: Toekomst Willem Janssen ligt nog open

feb 14, 2022 | 1Limburg, Sport

Janssen is met FC Utrecht, zijn huidige club, in gesprek over zijn toekomst.

De 35-jarige Janssen maakte afgelopen week bekend na dit seizoen een punt te zetten achter zijn carrière aan profvoetballer. Maar hij wil niet uit het voetbal verdwijnen. Over zijn eerste stap na zijn profcarrière is de Limburger druk aan het nadenken, zo zegt hij in . “Mijn interesse is heel breed, dus het is een lastige keuze. Ik ben aan het zoeken waar mijn passie ligt.”

:

Een flink aantal voetballers gaat na hun carrière verder als trainer. “Ik heb in mijn carrière al jeugdteams getraind en twee trainersdiploma’s gehaald”, zegt Janssen over die optie. Maar ook een bestuursfunctie sluit hij niet uit. “Door dingen te doen ga ik er achter komen wat ik leuk vind. Maar een trainerscarrière kan wel heel anders lopen dan een beleidsfunctie.” Janssen wil komend seizoen gebruiken om te ontdekken waar zijn passie ligt.

Afgelopen week waren er nog berichten over het feit dat Janssen afgelopen transferperiode verleid zou zijn om terug te keren in Limburg, Zijn oude clubs, VVV-Venlo en Roda JC Kerkrade, hadden contact met de verdediger. “Met VVV-Venlo was het iets concreter, ik heb daarover ook met Marco Bogers gesproken. Roda JC was in die zin niet concreet. Daar heb ik het in een grapje over gehad met algemeen directeur Jordens Peters. Tot een aanbod is het niet gekomen”, bevestigt Janssen die berichtgeving.

Bron: 1Limburg Sportnieuws