Home > Makkelijke overwinning Lions, Bevo verslaat hekkensluiter

Makkelijke overwinning Lions, Bevo verslaat hekkensluiter

feb 26, 2022 | 1Limburg, Sport

Kembit Lions moest het in de Stadssporthal in Sittard opnemen tegen HC Atomix, de nummer voorlaatst in de BeNe-League. De Sittardenaren stonden na nauwelijks vier minuten al met 5-0 voor tegen de mannen uit het Belgische Haacht. Atomix leek op een enorme afstraffing af te stevenen en stond halverwege de wedstrijd al met 23-11 achter.

Na rust nam Lions wat gas terug en duurde het even voordat het team van coach Jauernik de score verder opvoerde. Halverwege de tweede helft stond Lions met 30-14 voor. Met die marge was Lions niet tevreden want in de resterende tijd namen de Sittardenaren nog meer afstand van de Belgen en sloten de wedstrijd met een 42-20 zege af.

Lions heeft na deze overwinning 30 punten uit 19 wedstrijden en is zo goed als zeker van een plek bij de Final4.

Herpertz Bevo kreeg in Panningen Quintus op bezoek. Het duel tegen de hekkensluiter ging in het begin gelijk op, maar na een kwartier spelen nam het team van Lambert van Berlo afstand van de mannen uit Kwintsheul. Bij rust stond Bevo met 14-11 voor.

Pas zeven minuten na de hervatting wist Quintus de bal weer in het doel van Bevo te werken. De thuisploeg had in de tussentijd in de Heuf nog vier keer gescoord en een comfortabele voorsprong opgebouwd. Met nog een kwartier te spelen stond Bevo met 22-15 voor. Die voorsprong kwam daarna geen moment meer in gevaar. Bevo won de wedstrijd met 33-25 en blijft negende in de BeNe-League met 15 punten uit 20 wedstrijden.

Bron: 1Limburg Sportnieuws