Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Rouwberichten

Reacties:
0


Alex Brands


 
 

Met grote verslagenheid hebben wij het bericht ontvangen van het overlijden van onze oud-muzikant, erelid en vriend Alex Brands Als zoon van de latere voorzitter van Fanfare- St. Gerlach begon hij al op 9-jarige leeftijd met het bespelen van een instrument. De trombone werd uiteindelijk voor meer dan 50 jaren zijn lievelingsinstrument. In de eerste rij marcheerde hij altijd voorop door de Houthemse straten. Met een grapje, een drankje en een kritische noot zorgde hij steeds weer voor een gezellige en positieve sfeer. Vanwege gezondheidsproblemen beperkte hij zich nadien tot de functie van erelid van Brassband-St. Gerlach.

Wetende van zijn ernstige ziekte werden wij toch nog onverwacht geconfronteerd met zijn plotselinge heengaan. Wij wensen Jeanne, de kinderen, kleinkinderen en verdere familie de kracht toe om dit grote verlies te verwerken.

Bestuur, dirigent en leden van Brassband-St. Gerlach

 

Het weer in Limburg
maandag 16 juli 04:43 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 16.0 °C O 1 Min: 14 Max: 29
Evenementen