Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Rouwberichten

Reacties:
0


Chris Clauwers


 
 

Diep bedroefd en verslagen delen wij u mede dat na een kortstondig ziekbed toch nog onverwacht is overleden Chris Clauwers Christian Anton Josef 14 juni 1952 Weert † 11 februari 2018 Familie Clauwers Familie Van de Vin Corr. adres: Familie Clauwers, p/a Schuttebeemd 44, 6004 GT Weert Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen van Chris op donderdag 15 februari om 13.00 uur in de aula van Crematorium Weerterland, Ringselvenweg 2 te Weert. Aansluitend zullen wij Chris te ruste leggen op het parochiekerkhof van St. Martinus, ingang Penitentenstraat te Weert.

Voorafgaand aan de dienst is er gelegenheid tot schriftelijk condoleren. U kunt ook een woord van medel even achterlaten via www.vandeursen-uitvaart.nl Mochten wij iemand vergeten zijn, gelieve dan deze advertentie als kennisgeving te beschouwen.

Voor vragen omtrent het afscheid: 0495 - 53 33 22

 

Het weer in Limburg
donderdag 21 juni 08:42 Zwaar bewolkt Maastricht 17.0 °C W 3 Min: 14 Max: 17
Evenementen