Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Rouwberichten

Reacties:
0


Elly Janssen - Kusters


 
 

Enige en algemene kennisgeving Voorzien van het H. Sacrament der Zieken is in de leeftijd van 88 jaar overleden Elly Janssen - Kusters echtgenote van Wiel Janssen † Deurne Tinie †, Jan en Annie Velden Chrit en Corrie Lottum Hay en Ans Eijsden Pastoor Hans Janssen en oma’s klein- en achterkleinkinderen Grubbenvorst, 12 november 2017 Corr. adres: Kerkstraat 15, 6245 CA Eijsden De uitvaartplechtigheid wordt gehouden op vrijdag 17 november om 10.30 uur in de St. Andreaskerk te Velden. Aansluitend zal de begrafenis plaatsvinden op de Algemene Begraafplaats Molendijk te Velden.

Wij zullen haar speciaal gedenken tijdens de avondmis op donderdag 16 november om 19.00 uur in de St. Christinakerk aan de Vroenhof te Eijsden.

U kunt persoonlijk afscheid nemen van haar op donderdag 16 november van 19.00 tot 19.45 uur in afscheidscentrum Veldzicht, Margrietstraat 3 te Velden.

 

Het weer in Limburg
woensdag 19 september 07:58 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 16.5 °C Z 3 Min: 14 Max: 24
Evenementen