Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Rouwberichten

Reacties:
0


Gemma Claessen-Heijnen


 
 

Huil niet, omdat ik er niet ben.

Maar glimlach, omdat ik er was.

Dankbaar voor alle mooie en fijne herinneringen die zij ons achterlaat, geven wij kennis dat te vroeg van ons is heengegaan mijn echtgenote, onze mam, schoonmoeder en oma Gemma Claessen-Heijnen * 4 juni 1941 Maastricht † 13 november 2017 echtgenote van Wiel Claessen Maastricht: Lilian Urlings Dees en Ivo Maastricht: Ed Urlings en Eva van Dort Storm Beer Billie Familie Heijnen Familie Claessen Correspondentieadres: Walburgis Uitvaartzorg o.v.v. Gemma Claessen-Heijnen Pisartlaan 8, 6245 SK Eijsden De plechtige uitvaartdienst, gevolgd door de crematie in stilte, vindt plaats op zaterdag 18 november om 10.30 uur in de kerk van de H. Walburga in Amby- Maastricht.

De avondwake wordt gehouden op vrijdag 17 november om 19.00 uur in voornoemde kerk.

U kunt persoonlijk afscheid nemen van Gemma op donderdag van 19.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 19.45 tot 20.15 uur in Rouwcentrum Walburgis Uitvaartzorg, Severenstraat 1 in Amby-Maastricht.

Een speciaal woord van dank aan alle medewerkers van zorgcentrum de Zeven Bronnen, in het bijzonder aan afdeling 4, voor de geweldige zorg.

 

Het weer in Limburg
woensdag 19 september 06:51 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 16.0 °C ZZO 2 Min: 14 Max: 24
Evenementen