Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Rouwberichten

Reacties:
0


Hen Hoofwijk


 
 

ENIGE EN ALGEMENE KENNISGEVING Na een leven dat gekenmerkt werd door eenvoud, goedheid, eerlijkheid en liefde, is toch nog onverwacht van ons heengegaan, mijn zoon, onze broer, zwager, oom en neef Hen Hoofwijk Hij overleed thuis op 61-jarige leeftijd.

Wij zullen hem missen: Susteren, Mam en Pap † Hoofwijk-Jansen Susteren, Jack Hoofwijk † Sittard, Kurt en Alice Hoofwijk-van de Laar Maastricht, Theo Hoofwijk Eckelrade, Annelies en Roel Meijs-Hoofwijk Timo Susteren, 13 november 2017 Correspondentieadres: Provencestraat 9, 6137 JN Sittard.

De plechtige uitvaartdienst wordt gehouden op zaterdag 18 november om 10.30 uur in de parochiekerk van O.L.V. Onbevlekt Ontvangen aan de Marialaan te Mariaveld Susteren, gevolgd door de begrafenis op het parochiekerkhof.

Voorafgaand aan de uitvaartmis kan men schriftelijk condoleren.

Er is gelegenheid tot afscheid nemen op woensdag en donderdag van 17.00 uur tot 17.45 uur in het uitvaartcentrum Peusen, Kloosterstraat 9 te Susteren.

 

Het weer in Limburg
zaterdag 23 juni 06:12 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 7.4 °C WNW 1 Min: 10 Max: 18
Evenementen