Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Rouwberichten

Reacties:
0


Jo Notermans


 
 

Na vele mooie jaren hebben wij afscheid moeten nemen van onze lieve pa, opa en grote vriend. Wij zijn bedroefd, maar ook intens dankbaar voor de liefde en levenslust die hij met ons en vele anderen heeft gedeeld.

Jo Notermans Marie Joseph Hubert * Meerssen, 21 november 1927 † Maastricht, 14 april 2018 weduwnaar van Mia Duchateau † 1999 Maastricht: Jos en Cintha Notermans-Salemans Felix Guus Familie Notermans Correspondentieadres: Padualaan 16, 6226 BL Maastricht U heeft gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen op woensdag 18 en donderdag 19 april van 17.00 tot 18.00 uur bij Sassen Dielemans Dickhaut Uitvaartverzorgers, Sint Maartenslaan 44 te Maastricht.

De plechtige uitvaartdienst zal plaatsvinden op vrijdag 20 april om 11.00 uur in de kerk van Sint Petrus' Banden te Heer-Maastricht. Aansluitend zal Jo in besloten kring naar het crematorium worden begeleid.

In de kerk is gelegenheid tot schriftelijk condoleren.

De liefdevolle zorg van de medewerkers en vrijwilligers van hospice Trajectum was hartverwarmend.

 

Het weer in Limburg
maandag 16 juli 04:40 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 16.0 °C O 1 Min: 14 Max: 29
Evenementen