Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Rouwberichten

Reacties:
0


Lies Bours-Rouschop


 
 

Verdrietig, maar met een onuitwisbare herinnering aan haar leven, hebben wij afscheid moeten nemen van mijn dierbare vrouw, onze zorgzame moeder, schoonmoeder, lieve oma en overgrootmoeder, zus, schoonzus en tante Lies Bours-Rouschop echtgenote van Cor Bours Zij overleed, voorzien van de H. Sacramenten, in de leeftijd van 92 jaar.

Beek: Cor Bours Beek: Jos en Nicole Bours-Wimmers Sandrine Sébastien en Sandra, Kasper, Ralf Stéphan en Babs, Isabel Beek: Leo en Mireille Bours-Knapik Céline en Benny, Yana, Ian Manuela en Richard, Jeremy, Lizzy Paul en Tamara, Givano Basel (Ch.): Paula en Daniel Jacot-Bours Pascal Daniela en Diego, Nico, Elia Familie Rouschop Familie Bours 3 mei 2018 Orbis Verpleegunit Beek, Om de Toren 2, Beek Correspondentieadres: Klinkeberglaan 13, 6191 KE Beek De plechtige uitvaartdienst wordt gehouden op vrijdag 11 mei om 10.30 uur in de parochiekerk H. Martinus, Burg. Janssenstraat 11 te Beek, gevolgd door de begrafenis op de gemeentelijke begraafplaats De Nieuwe Hof, Bosserveldlaan te Beek.

Samenkomst in de kerk, waar gelegenheid is tot schriftelijk condoleren.

De dierbare overledene is overgebracht naar het uitvaartcentrum van coöperatie DELA in Beek. Er is geen gelegenheid tot rouwbezoek.

Een speciaal woord van dank aan de medewerkers van zorgcentrum Orbis Verpleegunit Beek voor de warme en liefdevolle verzorging van Mam.

Wilt u, indien wij vergeten zijn u een kennisgeving te zenden, deze aankondiging als zodanig beschouwen.

 

Het weer in Limburg
zondag 21 juli 08:29 Zwaar bewolkt Maastricht 16.1 °C ZW 3 Min: 15 Max: 24
Evenementen