Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Rouwberichten

Reacties:
0


Mia Baaten


 
 

Met grote bewondering en respect hebben we je afstand zien doen van alles wat je lief en dierbaar was en hebben we je los moeten laten.

Rust zacht… Mia Baaten echtgenote van Pierre Smeets Zij overleed na een liefdevolle verzorging van ruim 18 jaar in zorgcentrum De Egthe te Echt in de leeftijd van 69 jaar.

Schilberg - Echt, Pierre Smeets Echt, Suzanne en Fer Sevriens - Smeets Kyana, Xavi †, Liv, Novi Maasbracht, Eveline en Haico van der Goot - Smeets Jip, Kiki Familie Baaten Familie Smeets Echt, 12 februari 2018 Correspondentieadres: Kleefstraat 28, 6101 VM Schilberg - Echt De crematieplechtigheid zal in besloten kring plaatsvinden.

Op vrijdag 16 februari om 19.00 uur zullen we haar bijzonder gedenken tijdens de avondmis in de parochiekerk van St. Judocus te St.Joost.

Voorafgaand aan beide diensten kan men schriftelijk condoleren.

In plaats van bloemen stellen wij een donatie aan de Vereniging van Huntington zeer op prijs.

Hiervoor staan collectebussen klaar bij het condoleanceregister.

Een bijzonder woord van dank aan het personeel van afdeling Schrevenhaof van zorgcentrum De Egthe voor de liefdevolle begeleiding en verzorging.

 

Het weer in Limburg
dinsdag 14 augustus 20:06 Zwaar bewolkt Maastricht 20.3 °C WNW 2 Min: 17 Max: 22
Evenementen