Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Rouwberichten

Reacties:
0


Mia Lemmerling-Gorissen


 
 

Enige en algemene kennisgeving Beetje bij beetje moesten we je loslaten, Maar achter iedere traan van verdriet, Schuilt een glimlach van herinneringen.

Bedroefd, maar oprecht dankbaar voor alles wat zij tijdens haar leven voor ons gedaan en betekend heeft, hebben we afscheid genomen van onze lieve zorgzame moeder, schoonmoeder, trotse oma en overgrootoma.

Mia Lemmerling-Gorissen weduwe van Emile Lemmerling * Heer 10-08-1927 † Bunde 08-02-2018 Meerssen: Martien en Maria Lemmerling-Mulkens Meerssen: Jo en Hiske Lemmerling-Soudant Bram en Eveline Sannie en Eric, Beau, Max en Siem Correspondentieadres: Den Olieberg 80 6231 AX Meerssen Het afscheid heeft in besloten kring plaatsgevonden.

Een speciaal woord van dank gaat uit naar de verzorgers en de vrijwilligers van Verpleegunit ‘De Wilg’ in Bunde voor de liefdevolle verzorging.

 

Het weer in Limburg
dinsdag 14 augustus 20:05 Zwaar bewolkt Maastricht 20.3 °C WNW 2 Min: 17 Max: 22
Evenementen