Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Rouwberichten

Reacties:
0


Selma Heijnen-Göttgens


 
 

Zwaar werden de dagen en lang duurde de nacht.

Hoe moeilijk is het vechten, bij het ontbreken van kracht.

Ik heb het leven geleefd, dat jullie nog moeten gaan.

Huil daarom niet geliefde, ik ben in vrede gegaan.

Bedroefd, maar dankbaar voor hetgeen zij voor ons en vele anderen betekend heeft en vol bewondering voor de wijze waarop zij de last van haar achteruitgaande gezondheid heeft gedragen, geven wij kennis dat van ons is heengegaan mijn lieve vrouw, onze zorgzame moeder, top schoonmoeder en geweldige oma Selma Heijnen-Göttgens echtgenote van Eugéne Heijnen Zij overleed op 64-jarige leeftijd.

In liefdevolle herinnering: Eugéne Heijnen Patrick en Petra Ilco, Marijn, Milan Björn en Yvette Robin en Lieke, Amber Loekie Heerlen, 11 februari 2018 Jennewegske 13, 6374 AL Landgraaf De crematieplechtigheid zal worden gehouden op zaterdag 17 februari om 14.00 uur in crematorium Schifferheide, Schifferheidestraat 7 te Kerkrade.

Samenkomst in het crematorium vanaf 13.30 uur, alwaar gelegenheid is tot schriftelijk condoleren.

Er is dagelijks, van 18.00 tot 18.45 uur, gelegenheid tot afscheid nemen bij Uitvaartzorg van Bree, Sunplein 4 te Nieuwenhagen-Landgraaf.

Zij die geen kennisgeving hebben ontvangen, gelieven deze annonce als zodanig te beschouwen.

 

Het weer in Limburg
dinsdag 14 augustus 20:05 Zwaar bewolkt Maastricht 20.3 °C WNW 2 Min: 17 Max: 22
Evenementen