Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Rouwberichten

Reacties:
0


THEI LEBENS


 
 

Enige en Algemene Kennisgeving Omdat er liefde is, bestaat er geen voorbij.

In alle eeuwigheid ben jij.

q Berg a/d Maas, 20 juni 1936 † Urmond, 6 mei 2018 getrouwd met Mieke Lebens - Bours Mieke Lebens-Bours Pedro en Henrike Lebens-Rutten Pascal en Tinie Lebens-Dewitte Bjorn en Tamara Lebens-van Avesaath Anouk Correspondentieadres: Urmonderhof 24 6129 PB Urmond Thei is overgebracht naar Pegasus Uitvaartcentrum, gelegen aan de Smeetsstraat 46 in Stein, waar u hem op woensdag kunt bezoeken, van 18.30 uur tot 19.30 uur.

De dienst, waarin wij het leven van Thei zullen herinneren, is in de aula van Crematorium Nedermaas, Vouershof 1 te Geleen, op vrijdag 11 mei, om 9.30 uur.

Wij danken alle medewerkers verbonden aan Buurtzorg Stein-Urmond voor alle geboden goede hulp en verzorging.

In plaats van bloemen liever een donatie aan het KWF, waartoe u een collectebus aantreft in de ontvangstruimte van het crematorium.

 

Het weer in Limburg
woensdag 26 juni 21:01 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 24.8 °C N 4 Min: 16 Max: 21
Evenementen