Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Rouwberichten

Reacties:
1


Winy Falize-Peters


 
 

Je handen hebben voor ons gewerkt.

Je hart heeft voor ons geklopt.

Je ogen hebben ons tot het laatst gezocht.

Op de zonnige ochtend van zaterdag 5 mei, tussen het maken van haar boodschappenlijstje en het aankleden is mijn vrouw, onze moeder en oma in haar slaapkamer plotseling onwel geworden en overleden Winy Falize-Peters echtgenote van Don Falize Zij overleed in de leeftijd van 70 jaar.

Heerlen: Don Falize Dordrecht: Marli Falize, Ferdi en Zsa-Zsa van Wersch Amstelveen: Jessica Falize, Joep, Lisa en Matthijs Visschedijk Peutzstraat 36, 6412 HZ Heerlen De uitvaart wordt gehouden op vrijdag 11 mei om 10.30 uur in de Heilige Corneliuskerk, Kerkstraat 6 in Heerlen (Heerlerheide).

Daarna begeleiden we Winy naar haar laatste rustplaats op het kerkhof van Heerlerheide.

Samenkomst in de kerk, alwaar gelegenheid is tot schriftelijk condoleren.

U kunt afscheid nemen van Winy op dinsdag en woensdag van 18.00 tot 18.45 uur en op donderdagmiddag van 14.00 uur tot 14.45 uur in het uitvaartcentrum van coöperatie DELA aan de Grasbroekerweg 20 in Heerlen.

Wilt u, indien wij vergeten zijn u een kennisgeving te zenden, deze aankondiging als zodanig beschouwen.

 

Het weer in Limburg
zondag 21 juli 08:58 Zwaar bewolkt Maastricht 16.5 °C ZW 3 Min: 15 Max: 24
Evenementen