Home > VVV-Venlo sluit shirtsponsor deal met BetCity

VVV-Venlo sluit shirtsponsor deal met BetCity

okt 12, 2022 | Algemeen

BetCity is per vandaag shirtsponsor van voetbalclub VVV-Venlo. De Nederlandse aanbieder van sportweddenschappen en casino spellen zal tot halverwege 2025 te zien zijn op de achterkant van het shirt.

In de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht aanstaande vrijdag zal de gokaanbieder voor het eerst te zien zijn op het shirt van de Eredivisieclub zo laat de Limburgse voetbalclub aan journalist Fabian Neidig weten in een statement.

Het logo van de bookmaker zal niet op de kindermaten verschijnen. Deze positie heeft BetCity beschikbaar gesteld aan een goed doel. Welk maatschappelijk doel dit wordt zal binnenkort bekend gemaakt worden op de website van de voetbalclub uit Limburg.

De CEO van BetCity, Melvin Bostelaar, is opgewekt over de samenwerking. Dit kan afgelezen worden aan zijn bericht op de website van VVV-Venlo:

“VVV-Venlo is een traditierijke club die zowel op als naast het veld bij heel voetbalminnend Nederland op sympathie kan rekenen. Met gedegen beleid probeert de club een terugkeer naar de Eredivisie te bewerkstelligen en wij leveren daar graag een bijdrage aan.

Ook, Marco Bogers, de Algemeen Directeur van VVV-Venlo, kijkt uit naar het partnership. Hij deelde het volgende bericht:

“BetCity gaat een substantiële bijdrage leveren aan de groei van de club, het behalen van de commerciële doelstellingen en het uitvoeren van strategisch strijdplan Same Nao Baove.”

Samenwerking tussen BetCity en voetbalclubs

Het is niet de eerste sportclub waar BetCity een partnership mee aangaat en te zien is op het shirt. Eerder sloten ze ook al een deal met de Eredivisieclubs Fortuna Sittard en FC Volendam, waar ze sindsdien hoofdsponsor zijn.

Bij Vitesse en Keuken Kampioen Divisie-club FC Eindhoven is de goksite te zien op de rug van het tenue. Er zijn nog maar twee voetbalclubs uit de Keuken Kampioen Divisie die zich nadrukkelijk hebben uitgesproken tegen het hebben van een goksponsor.  Dit zijn Roda JC en FC Dordrecht. De laatstgenoemde club nam om deze reden dan ook afstand van GGPoker.