Musical ‘Het was zondag in het zuiden’ verkoopt meer dan 100.000 kaarten

De musical ‘Het was Zondag in het Zuiden’ heeft inmiddels meer dan 100.000 kaarten verkocht, zo meldt de organisatie op Facebook. Deze musical, opgevoerd in Openluchttheater De Doolhof in Tegelen, vertelt het verhaal van de watersnood in Limburg in 1993.

Tweede jaar van succes

Dit is het tweede jaar dat de musical met onder andere Buddy Vedder, Renée van Wegberg en Hein van der Heijde wordt uitgevoerd. Vorig jaar trok de voorstelling al 65.000 bezoekers. Voor deze zomer, waarvan de eerste speelweek net is afgerond, zijn al 35.000 kaarten verkocht. De musical is te zien tot en met 14 juli.

Musical keert terug in 2024

Producent Leon Thommassen en regisseur Servé Hermans spreken over de spanning van een reprise. “We hoopten dat mensen de spektakelmusical opnieuw zouden bezoeken na het succes van vorig jaar, maar dat kun je natuurlijk nooit zeker weten,” aldus Hermans. Veel bezoekers hebben de musical al meerdere keren bezocht, terwijl anderen van ver komen om voor het eerst te genieten van de voorstelling vanwege de positieve verhalen die ze hebben gehoord.

Deel dit artikel