Aussies weer fit bij Roda JC

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Of zij ook deel uitmaken van de selectie die zondag om 12.30 uur aantreedt in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo, is nog niet zeker. Dat beslist trainer Darije Kalezic pas op het laatste moment.

Wie er zeker niet bij zijn in Almelo, zijn Ard van Peppen en Daniel de Silva. Zij ontbreken wegens blessures. Arjan Swinkels, die in het begin van de week last had van een teen, is daarvan hersteld. Ook Georgi Zhukov kan aantreden. Tegen Feyenoord viel hij in de rust uit, nadat hij door een allergische reactie onder de uitslag kwam te zitten.

Roda JC treft zondag de nummer vijf van de eredivisie, die in de openingswedstrijd van de competitie in Kerkrade nog over de knie ging: 3-1. Daarna was Heracles nauwelijks nog te stuiten. “Wat ze daar hebben neergezet, is alleen mogelijk met jarenlang goed beleid. Ze spelen verzorgd voetbal en staan niet voor niets zo hoog”, zegt Kalezic.

De coach heeft echter ook door dat de Almeloërs het de laatste wedstrijden lastig hebben. Van AZ en PSV werd redelijk kansloos verloren. En ook ziet Kalezic dat zijn eigen ploeg prima prestaties overlegt. “Van de acht wedstrijden na de winterstop verliezen we er maar twee. Dat bevestigt dat het team goed in elkaar zit.”

Conclusie: “Er liggen altijd kansen. Wij gaan met vertrouwen naar Almelo.”

Bron: 1Limburg Sportnieuws

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category