Dansschool Reality opent derde vestiging in Maastricht

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Gouverneur Bovens zal op zondag 28 februari 2016 de derde vestiging van Dansschool Reality openen. Naast de vestiging in Heer en in Daalhof is de wens van Brahim Oumou om ook een vestiging in het Centrum van Maastricht te openen, hierbij in vervulling gegaan. De nieuwe vestiging ligt in de Sint Nicolaasstraat 38B.

Brahim Oumou: “Ik wil iedereen graag de gelegenheid bieden om overal te kunnen dansen en met die derde vestiging hebben we meer ruimte om ons lespakket uit te breiden!”

Naast een uitbreiding in de locaties is er zeker ook sprake van een uitbreiding in het aanbod. Dansschool Reality is er voor iedereen van elke leeftijd maar nu ook voor kinderen of adolescenten met een verstandelijke beperking. Deze ‘Dansen op Maat’ lessen worden gegeven door gespecialiseerde dansdocenten.

De officiële opening zal plaatsvinden op zondag 28 februari om 14u00 uur door Gouverneur Theo Bovens waarna Reality enkele spetterende dansvoorstellingen laat zien.

De dansschool is zondag 28 februari van 13u00 tot 18u00 open voor het publiek. Tevens kunnen er gratis lessen worden gevolgd.

Dansschool Reality is een jonge en dynamische dansschool met een sociaal maatschappelijk karakter; dans toegankelijk maken voor iedereen. Jong, oud, student maar nu ook voor kinderen of adolescenten met een verstandelijke beperking. De dansschool werd zo’n 6 jaar geleden door danser/choreograaf Brahim Oumou opgericht. Bij het grote publiek is Brahim en zijn dansschool vooral bekend geworden door de deelname aan het TV programma Holland’s Got Talent.

Meer informatie: www.dansschoolreality.com

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category