Fellow Maastricht UMC-Holding 26-01-2024

 1. Fellow Maastricht UMC-Holding 26-01-2024

Werken in Limburg

 

Introductie vacature 

 • Je wordt onderdeel van een enthousiast en collegiaal academisch team van neonatologen met de ambitie de neonatale zorg voortdurend te verbeteren en te vernieuwen.
 • De werkzaamheden omvatten klinische neonatologie, inclusief diensten en transporten, neonatale follow-up en opleiding. Er bestaat verder de mogelijkheid bij interesse te participeren in onderwijs en wetenschap.
Wij bieden jou:
 • een dynamische omgeving met hoogwaardige en familiegerichte patiëntenzorg
 • een enthousiast en collegiaal team van neonatologen
 • een groeiende en innoverende organisatie
 • ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken een enthousiaste neonatoloog (of laatste jaars fellow), die ervaring heeft of wil opdoen in een academische setting. De kandidaat is leergierig, communicatief vaardig en flexibel. Wij verwachten een collega die oog heeft voor alle zorgverleners in ons team en zich samen met ons inzet voor een toekomstbestendige afdeling neonatologie in het Maastricht UMC+.
Wat verwachten wij van jou:

 • een registratie tot neonatoloog (of bijna)
 • een actieve bijdrage aan beleid, kwaliteit en organisatorische zaken
 • interesse voor opleiding, onderwijs en/of wetenschap
 • uitstekende communicatieve vaardigheden
 • een flexibele teamspeler met verbindende kwaliteiten
 • stressbestendig
Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Het Maastricht UMC+ behoort met ruim 7.500 medewerkers tot de grootste werkgevers in Limburg en haar kwaliteit van zorg, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs zijn vermaard over de hele wereld. In het Maastricht UMC+ liggen voortdurend kansen voor al diegenen die samen met ons willen excelleren. Bovendien biedt Zuid-Limburg een groene en prettige leefomgeving.
De afdeling Kindergeneeskunde van het MosaKids Kinderziekenhuis vervult een Euregionale topklinische en academische kindergeneeskunde functie. In het MosaKids kinderziekenhuis werken ruim 700 werknemers, vrijwel alle kindergeneeskundige specialismen zijn vertegenwoordigd. De afdeling Neonatologie biedt academische zorg van excellente kwaliteit voor de opvang, behandeling en verpleging van premature en zieke pasgeborenen. De afdeling is een van de negen landelijke centra voor neonatale intensive care. De NICU wordt ondersteund door andere deelspecialismen en dit betreft alle voorzieningen, inclusief kinderchirurgie en kinderneurochirurgie, behalve ECMO en kindercardiochirurgie. Op de NICU van het Maastricht UMC+ worden jaarlijks meer dan 300 patiënten opgenomen. De afdeling bestaat momenteel uit 16 IC/HC bedden en 10 MC bedden.
De afdeling Neonatologie verricht innovatief klinisch en preklinisch wetenschappelijk onderzoek waarbij neonatale neurologie en neonatale longziekten speerpunten zijn.
Je wordt onderdeel van een jong, proactief en enthousiast team dat sterk gemotiveerd is om de neonatale zorg voortdurend te verbeteren en te vernieuwen.

Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden voor gemiddeld 32 uur per week conform artikel 2.4.2. van de Cao umc.
Er wordt van je verwacht dat je deelneemt in de onregelmatigheidsdiensten tijdens avond-nacht, weekenden en feestdagen.

Wat bieden wij?

De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:

 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
 • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
 • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
 • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
 • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Afhankelijk van opleiding en ervaring zal er een passend salarisaanbod worden gedaan conform de Cao umc. Een vergoeding voor het verrichtten van diensten maakt hier onderdeel van uit.

Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: of per mail:
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl .

Vacature eisen

Unknown

 

FunctietitelKinderarts
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)32 – 32
ContactgegevensUnknown , Unknown Unknown
Type contractTijdelijk
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieMaastricht, Limburg,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijmumc.nl/vacature/10605-02s0003q4p

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Limburglokaal.com

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Limburg en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.